GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Büyükpınar Ortaokulu

Büyükpınar Ortaokulu

facebook BüyükPınar Iöo
Adres
BÜYÜKPINAR MAH. 128030 NOLU CAD. OKUL SİTESİ NO: 21 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu ilçenin değil, İlimizin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Biz,öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlama; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Beslenme Dostu Okul-Beyaz Bayrak
GİRİŞ: 08.40 ÇIKIŞ: 15.20